VÅR TRÄNING

- VÅRT TRÄNINGSUTBUD JUST NU

 

 

 

  MÅNDAGSINTERVALLER Nu tar vi tag i träningen för att komma i bästa form 2020 med en ny kurs Måndagsintervaller som startar 13/1. Med en mix av intervaller, styrka och massor av glädje hjälper vi dig att ta din löpning till nästa nivå, oavsett om det handlar om att springa dina första 5km eller att bli snabbare och starkare på de längre distanserna. Givetvis kan även du som inte varit med på tidigare omgångar hoppa på kursen. Nytt för denna termin är att det ingår en personlig startplats till valfri distans (hel, halv eller stafett) på Båstad Marathon 27/6. Passen lägger vi upp för att vi ska vara i vårt livs form när loppet går av stapeln.26 måndagar fram till 13 juli, start 18:00 vid Pålsjö skogs parkering. Passen varar 60-75minuter. Träningstillfällen: 26 måndagar 13 januari => 13 juliOBS! 1 juni är det inget pass då coacherna är på studieresa men givetvis får ni hemläxa istället Pris: 2295:- för dig med Löparglädjekortet och 2500:- för övriga. Finns intresse att dela upp betalningen tar ni kontakt med oss så hjälper vi er med det. Vill man kombinera Måndagsintervallerna med Löpstyrka har vi ett paketpris 3595:- (ord pris 4290:-) Maila mikael.lindgren@lopargladje.com om du har några frågor. Coacher: Mikael Engqvist och Mikael Lindgren Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet) OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av. 

 

LÖPSTYRKA

Den 19 januari startar vi upp vårens kurs med löpstyrka där vi tar sikte på en riktigt stark sommar.

Här får vi bygga den styrka som ofta blir eftersatt för oss löpare vilket vi behöver för att hålla oss skadefria och bli starkare och explosivare. Passar perfekt även för dig som är nybörjare då vi ofta varvar med lite lättare löpning och du samtidigt får en chans att bygga upp kroppen inför lite längre rundor.

 

24 söndagar, start 16:00 vid Pålsjö skogs parkering.

 

Träningstillfällen: 19 januari => 28 juni, hela 24 tillfällen.

 

Pris: 1995:- för dig med Löparglädjekortet och 2300:- för övriga. Vill man gå både Måndagsintervallerna och Löpstyrkan får man båda kurserna till rabatterat pris 3595:- (ord pris 4290:-)

Maila mikael.lindgren@lopargladje.com vid intresse av båda för att få rabattkod eller om intresse av att delbetala kurserna finns.

 

Coacher: Åsa Broberg och Pernilla Engqvist

 

Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet)

 

OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

 

 

ONSDAGSGLÄDJE

Varje onsdag kl. 18 – 19 erbjuder vi löpträning för alla oavsett nivå runt om på våra orter. Varje pass har ett specifikt tema för att visa på den bredd och variation som finns inom löpning. Vi lägger upp passen så att både nybörjaren som varvar jogging med promenad och den vana löparen utmanas på sin nivå.

Prova gratis och köp därefter Löparglädjekortet.

 

 

TRAIL MED LÖPARGLÄDJE

För dig som gillar att springa i mer naturnära miljöer erbjuder Löparglädje trailutflykter.

Ett par gånger om året beger vi oss iväg till platser runt om i nordvästra Skåne där vi under ett par timmar springer i skog och mark.

Inte testat trail tidigare? Inga problem, vi hjälper dig till rätta med tips och teknik under turen.

Håll utkik efter nästa tillfälle här på hemsidan eller på Facebook och Instagram.

Trailutflykterna leds av Mikael Engqvist och Mikael Lindgren, båda är certifierade Outdoor och trailledare.

Har du frågor om trail och våra utflykter:

Maila: mikael.lindgren@lopargladje.com

 

FÖRETAGSGLÄDJE

Tillsammans med Löparglädje kan du och dina kollegor/medarbetare nå god hälsa och ökat välmående genom föreläsningar, inspiration, fysisk aktivitet i grupp eller individuell träning. Inspireras av våra företagspaket och kontakta oss för ett anpassat upplägg! För mer information, maila jens@lopargladje.com

 

SAMARBETSPARTNERS

sidan producerad av Via Media AB 0727410780 - info@via-media.se